Kinderboerderij

Camping de Speulkoele heeft een kinderboerderij. In de ren van de kinderboerderij lopen dwerggeiten en bokjes.
Deze hebben altijd honger en vinden het leuk om gevoerd te worden.

Daarnaast hebben wij aardig wat kippen en hanen en in de ren lopen lopen koppeltjes van verschillende soorten, kleuren en rassen. Ook lopen er nog drie mini schaapjes een witte, zwarte en een bruine.

Er lopen nog enkele konijnen los. De rammen zitten in de konijnenhokken en mogen hieruit worden gehaald om te knuffelen.

Bij de konijnenhokken staat nog een caviabak, ook de cavia's mogen geknuffeld worden. Ook staat hier een grote kooi met eekhoorntjes. De eekhoorntjes zijn de hele dag actief en leuk om naar te kijken.

Wij hebben drie engelse cottinger varkentjes; Spekkie, Babe en Lapje in een eigen ren lopen. Ze vinden het heerlijk om geaaid te worden.

Daarnaast hebben wij nog drie alpaca's, Doorjte en Abby met dochtertje Emmy.
In een eigen ren hebben wij ook nog een kangoeroe. Deze zit aart omdat zij speciale voeding krijgt en een kangoeroe is niet zo gek op mensen.

Achter de kinderboerderij hebben wij een snatervijver. Rondom de vijver is vanwege de veiligheid van kinderen een hek. De dieren zijn van een kleine afstand goed te bekijken. In de ren lopen 3 keizerganzen 2 roodhals ganzen en kwaker eendjes.

Stel uw vraag...

captcha
Herladen